Internacionalna saradnja

2.Mlinovi

blog image
Ivlajn doo Vladimirci srb

IVLAJN DOO VLADIMIRCI SRB

Od 2013. godine naše preduzeće sarađuje sa firmom Ivlajn. Kod njih od tada radi mnogo naših mlinova različitih snaga motora od 7,5kw,15kw i 30kw. Takođe ih snabdevamo sa noževima za mlinove, magnetima i sitom različitih dimenzija.

YUNIRISK DOO BEOGRAD SRB

Sredinom 2016. godine Yunirisk je od nas kupio mlin od 15kw snage motora koji koristi za zbrinjavanje i preradu industrijskog otpada. Od opasnog industrijskog otpada obradom nastaje po ljude i živi svet bezopasan materijal koji se dalje može koristiti za različite namene.

zlatarplast doo Nova Varoš srb

ZLATARPLAST DOO NOVA VAROŠ SRB

Od novembra 2015. godine u Zlatarplastu radi naš mlin ZEB-30 – 30kw snage motora. U proizvodnji takođe koriste i našu transportnu traku, noževe i magnete.

CONTINENTAL GROUP VRBAS SRB

Continental group iz Vrbasa se od 2006. godine bavi proizvodnjom streč folija. Za recilkažu folija koriste naš mlin ZEB-30. Ovaj mlin Continental Group je od nas kupio početkom 2016. godine.

Grand Group Bačka Palanka srb

GRAND GROUP BAČKA PALANKA SRB

Grand Group iz Bačke Palanke se bavi sakupljanjem, transportom, skladištenjem, tretmanom i reciklažom sekundarnih sirovina. Prilikom reciklaže koriste naš mlin ZEB-15.

STEEL IMPEX DOO SREMSKA KAMENICA DOO

Steel Impex je firma koja se bavi sakupljanjem, transportom, skladištenjem i tretmanom neopasnog otpada (sekundarne sirovine) kao što su guma, plastika, papir, karton, staklo, metal….U svom radu koriste i naš mlin sa pranjem snage motora 30kw. Komercijalni menadžer Đorđe Preradov je izjavio: “Mlin je fenomenalan! Ovo nam je bila odlična investicija! Slobodno neka me kontaktiraju svi koji imaju dilemu oko kupovine mlina. Moj broj telefona je: 064/65-86-705”

PLASTIC PARTNERS DOO RUMA

Plastic partners doo se bavi proizvodnjom ploča, listova, cevi i profila od plastike. U svom radu uspešno koriste našu opremu: mlin od 15kw, sušaru i usisivač.

TECHNA DI XOMPERO GIORGIO, Via, Arzignano, Italija

TECHNA DI XOMPERO GIORGIO, VIA, ARZIGNANO, ITALIJA

Italijanska firma Techna di Xompero Giorgio je u oktobru 2015. godine kupila mlin ZEB-15.