Reference

Izuzetno se ponosimo referentnom listom kompanija koje smo opremili našim mašinama i opremom. Svakom projektu pristupamo sa posebnom pažnjom i  brižljivo se odnosimo prema svakom zahtevu kupca uz asistenciju od početka do kraja kako bi se proizvodnja pokrenula na najbolji mogući način...

Neki od naših klijenata su:

 MAŠINE ZA BRIZGANJE 

Pollino Plast Šimanovci Srb

Na snimku levo možete videti mašinu 1200 t sile zatvaranja - JM1200-SVP/2 u radu. Ova Chen Hsong mašina za brizganje plastike ima paralelno doziranje i dodatne akumulatore za brže cikluse. Na njoj se proizvode gajbica za maline. Chen Hsong je na svom sajtu objavio priču o Pollino plastu i njihovom uspehu. Ovaj tekst možete pročitati u nastavku klikom na opciju "pogledaj"...

Pogledaj

SM4500-TP Advanced u Pollino plastu

SM4500-TP Advanced u Pollino plastu

je najveća Chen Hsong mašina za brizganje plastike u Srbiji i jedna od najvećih mašina u Evropi i svetu. Branimir Ibrahimpašić generalni direktor Pollino plast doo Šimanovci Srb.: "Pre više od 4 godine (2012. godine) kupili smo mašinu za brizganje Chen Hsong SM4500 -TP Advanced što je mašina sile zatvaranja od 4500 t. Naša iskustva su jako pozitivna! Ova mašina je pouzdana i vrlo tiha. Iako ovo nije mala investicija, trošak održavanja i potrošnja energije su proporcionalno tome veoma mali! Ciklusi su kratki i stabilni a škart je sveden na minimum. Sve u svemu, odlično. Dobra lokalna servisna podrška i servis nam mnogo znače. Iz tih razloga odlučili smo se za kupovinu još Chen Hsong mašina za brizganje. Nastavite sa ovako kvalitetnim radom!" Na mašini za brizganje plastike SM4500-TP Advanced Pollino Plast proizvodi velike gajbe za jabuke. Brizgaljka SM4500 je teška preko 240t i najveća je Chen Hsong mašina za brizganje plastike u Evropi. Sklapanje ove mašine za brizganje je bio ozbiljan i zahtevan projekat. Brizgaljka je isporučena u 13 kontejnera, od toga je nekoliko specijalnih kontejnera nosivosti 60-70t. Trebalo je više od 4 nedelje da se mašina sklopi. Kako je to izgledalo možete pogledati na sajtu Polino plasta...

Pogledaj

Hemaplast doo Stara Pazova Srb

Hemaplast doo Stara Pazova Srb

Mašine za brizganje plastike proizvođača Chen Hsong EM120-SVP/2 i EM220-SVP/2 su puštene u rad u Hemaplastu iz Stare Pazove u februaru 2017. godine. Na ovim brizgaljkama proizvodi se plastična ambalaža - kantice i poklopci od 0.5kg do 10kg.
Naš čiler PTC 20 hladi Chen Hsong mašinu za brizganje plastike EM220-SVP/2. Uz nove Chen Hsong mašine za brizganje plastike u Hemaplastu su instalirani i novi čileri PTC-10 i PTC-20 Turskog proizvođača Itech. Na slici pored je prikazan čiler PTC-20 koji hladi mašinu za brizganje plastike EM220-SVP/2 na kojoj se proizvode kantice. Čiler PTC-10 hladi mašinu za brizganje Chen Hsong EM120-SVP/2. Čileri imaju garanciju 2 godine, a u sebi sadrže delove najpoznatijih svetskih proizvođača. Kao i za mašine za brizganje plastike, i za čilere i temperatore imamo pouzdane i sposobne servisere.
SCANCASTOR SRB Šimanovci Srb

SCANCASTOR SRB Šimanovci Srb

Mašina za brizganje plastike JM1000-SVP/2 je dugačka preko 11,5m i teška 53t. Ciklus proizvodnje je 120 sekundi. Na ovoj brizgaljki se od 2016. godine proizvode kancelarijske stolice i gotovo cela proizvodnja ide u izvoz. U Scancastor Srb doo Šimanovci početkom 2017. godine sa proizvodnjom su krenule još dve nove CHEN HSONG mašine za brizganje plastike: EM120-SVP/2 i EM80-SVP/2.
Vojin Pešović direktor Scancastor Srb doo Šimanovci: "Ogroman plus su: stabilni ciklusi - prvi odobreni komad je isti kao i zadnji! Parametri se maltene ne menjaju - kako se zadaju pri odobrenim komadima, posle 5 ciklusa se počinje nova serija samim pozivom programa. Znatno manji škart u proizvodnji - sigurno 5x manji nego na staroj mašini. Jako bitno pošto smo prošle godine preradili oko 40t PA6GF30. Izuzetno tiha! Manje grejanje ulja pa ne moram da investiram u veći čiler. Dobra i brza podrška od majstora Saše i Nenada. Čista i bez curenja ulja svuda. Rezervni delovi lako dostupni..."
Wood Master Valjevo Srb

Wood Master Valjevo Srb

Mašina za brizganje plastike JM568-SVP/2 sa jedinicom za brizganje od JM650 sa PVC opremom (PVC šneka)
PVC OPREMA WOOD MASTER VALJEVO: Na ovoj Chen Hsong mašini za brizganje plastike od 2014. godine se proizvode industrijski PVC podovi.
Jupiter Komerc Arilje Srb

Jupiter Komerc Arilje Srb

Od 2016. godine na mašini za brizganje plastike JM328-SVP/2 Jupiter komerc proizvodi gajbice za maline.
Bevira doo Čantavir Srb

Bevira doo Čantavir Srb

Od 2016. godine Bevira doo iz Čantavira na brizgaljki EM120-SVP/2 proizvodi zaštitne lajsne za PVC stolariju.

Fit step lapovo srb

Na mašini EM150-SVP/2 Fit step od jula 2016. godine proizvodi plastični party program (kašike, viljuške, noževe, čaše, tanjire,...). Njihovu internet prezentaciju možete videti klikom na dugme "pogledaj".

Pogledaj

SR Trioplast Nova Pazova srb

SR Trioplast Nova Pazova srb

Početkom novembra 2017. u sr Trioplast je isporučena nova EM400-SVP/2 Chen Hsong mašina za brizganje. Mesec dana pre toga puštena je u rad mašina JM138-SVP/2.
Na gornjoj fotografiji je prikazana EM400-SVP/2 mašina, a na fotografiji desno JM138-SVP/2 mašina za brizganje plastike. Na obe ove mašine proizvode se proizvodi od plastike za široku potrošnju. Više o proizvodima koje proizvodi sr Trioplast možete videti na njihovoj internet prezentaciji.

Pogledaj

Tehnoplast doo Batajnica Srb

U Tehnoplast doo Batajnica nalaze se dve Chen Hsong mašine za brizganje plastike. EM150-SVP/2 im je isporučena početkom 2017. godine i na njoj se proizvode sigurnosne vezice, EB120-SVP/2 je počela sa radom u novembru 2017. godine.
U Tehnoplastu u Batajnici se nalazi zatvoren sistem proizvodnje koji je prikazan na fotografiji iznad. Na mašini EM150-SVP/2 se nalaze sušara THD-25UT i usisivač TAL-6 koji proizvodnju čine automatizovanom.
Na fotografji desno je prikazana EB120-SVP/2 mašina u radu
INVEST TRADE VRANJE srb

INVEST TRADE VRANJE srb

Mašina za brizganje od 180t sile zatvaranja EM180-SVP/2 puštena je u rad u novembru 2017. godine. Ovu mašinu hladi Turski čiler PTC-50 kapaciteta hlađenja 50.000Ckal/h.
Na fotografiji pored su prikazani mašina EM180-SVP/2 i čiler PTC-50 u fabrici Invest trade u Vranju.

Plastomet doo Knjaževac Srb

Od septembra 2015. godine u doo Plastomet u Knjaževcu radi mašina JM98-SVP/2 sile zatvaranja 98t.
Pro-Plastik Čitluk, Bih

Pro-Plastik Čitluk, Bih

Proplastik doo iz Hercegovine od 2013. godine na Chen Hsong mašini za brizganje JM138-SVP/2 proizvodi PET kućišta za sveće i PP plastične hilzne za termopapir.
Mag-mal doo Srebrenica BiH

Mag-mal doo Srebrenica BiH

U Mag Mal doo u BiH od maja 2015. godine radi Chen Hsong mašina za brizganje plastike JM138-SVP/2, kao i mlin ZEB-4, usisivač TAL-6 i sušara od 50kg kapaciteta koša. Kupovinom ove opreme u ovoj fabrici je napravljen zatvoren, automatizovan sistem proizvodnje.

Tisa komerc doo Žepče BiH

U Tisa Komercu doo u Bosni i Hercegovini se od avgusta 2017. godine nalazi Chen Hsong mašina EM150-SVP/2. Ovu mašinu za brizganje hladi čiler PTC-20 kapaciteta 20.000KCal. Takođe koriste naš temperator UNI-9, mlin ZEB-4, sušaru THD-50UT i usisivač TAL-6. Kupovinom ove opreme u Tisa Komercu je napravljen automatizovan sistem proizvodnje.

Prevent Components d.o.o. Goražde BiH

Prevent grupacija u Bosni i Hercegovini je članica globalne kompanije koja zapošljava preko 13.000 radnika na 36 lokacija u svetu. Prevent u Bosni i Hercegovini osnovan je 1999.godine i danas je među vodećim izvoznicima. U martu 2018. godine u Prevent doo Goražde isporučena je i puštena u rad Chen Hsong mašina sile zatvaranja 320 t. Na ovoj mašini za brizganje plastike oni proizvode delove za auto-industriju.

Va-plast Ohrid Makedonija

U Va-plast u Makedoniji je početkom marta 2018. godine u rad puštena brizgaljka EB120-SVP/2.

MLINOVI

Ivlajn doo Vladimirci srb

Ivlajn doo Vladimirci srb

Od 2013. godine naše preduzeće sarađuje sa firmom Ivlajn. Kod njih od tada radi mnogo naših mlinova različitih snaga motora od 7,5kw,15kw i 30kw. Takođe ih snabdevamo sa noževima za mlinove, magnetima i sitom različitih dimenzija.

Yunirisk doo Beograd srb

Sredinom 2016. godine Yunirisk je od nas kupio mlin od 15kw snage motora koji koristi za zbrinjavanje i preradu industrijskog otpada. Od opasnog industrijskog otpada obradom nastaje po ljude i živi svet bezopasan materijal koji se dalje može koristiti za različite namene.
zlatarplast doo Nova Varoš srb

zlatarplast doo Nova Varoš srb

Od novembra 2015. godine u Zlatarplastu radi naš mlin ZEB-30 - 30kw snage motora. U proizvodnji takođe koriste i našu transportnu traku, noževe i magnete.

Continental group Vrbas srb

Continental group iz Vrbasa se od 2006. godine bavi proizvodnjom streč folija. Za recilkažu folija koriste naš mlin ZEB-30. Ovaj mlin Continental Group je od nas kupio početkom 2016. godine.
Grand Group Bačka Palanka srb

Grand Group Bačka Palanka srb

Grand Group iz Bačke Palanke se bavi sakupljanjem, transportom, skladištenjem, tretmanom i reciklažom sekundarnih sirovina. Prilikom reciklaže koriste naš mlin ZEB-15.

Steel impex doo Sremska Kamenica doo

Steel Impex je firma koja se bavi sakupljanjem, transportom, skladištenjem i tretmanom neopasnog otpada (sekundarne sirovine) kao što su guma, plastika, papir, karton, staklo, metal....U svom radu koriste i naš mlin sa pranjem snage motora 30kw. Komercijalni menadžer Đorđe Preradov je izjavio: "Mlin je fenomenalan! Ovo nam je bila odlična investicija! Slobodno neka me kontaktiraju svi koji imaju dilemu oko kupovine mlina. Moj broj telefona je: 064/65-86-705"

PLASTIC PARTNERS DOO RUMA

Plastic partners doo se bavi proizvodnjom ploča, listova, cevi i profila od plastike. U svom radu uspešno koriste našu opremu: mlin od 15kw, sušaru i usisivač.
TECHNA DI XOMPERO GIORGIO, Via, Arzignano, Italija

TECHNA DI XOMPERO GIORGIO, Via, Arzignano, Italija

Italijanska firma Techna di Xompero Giorgio je u oktobru 2015. godine kupila mlin ZEB-15.

                                         

Hopper Dryers 0   SUŠARE

                                                                                                                                                 

pollino plast doo šimanovci srb

allurol doo batočina srb

Super plast Nova Pazova srb

sintermetal doo beograd srb

fmt doo zaječar srb

plastika dinić ražanj srb

mak trade group doo beograd srb

Kopča plus doo Nova Pazova srb

ipas doo Beograd srb

Plast agrar doo Beograd srb

Tehnoplast doo Batajnica Srb

nvm uroš nova pazova srb

lumen doo BiH

mida doo Laktaši BiH

 TAL SLIKA 1  USISIVAČI

fmb šabac srb

tehnoplast batajnica srb

elpos beograd srb

immos plast nova pazova srb

dms plast beograd srb

beosint beograd srb

nvm uroš Nova Pazova srb

tehnoexport doo inđija srb

dds plast Nova pazova srb

tehnoplast gligorijević doo batočina srb

garašević doo tuzla bih

tehnoplast96 doo Petrovo BiH

NR Company Bjeljina BiH

pro-plastik doo Čitluk BiH

Antal és Antal Kft. Hungary

Petraplast hr

 
 
 
 2013 06 19 12.05.40 0 0 0  MAGNETI

atm sevojno doo srb

polipak doo batočina srb

peštan doo bukovik srb

DRINA PLASTIKA-86 DOO N. Pazova srb

greiner nova pazova srb

I MNOGI, MNOGI DRUGI......

Easymaster EM260 SVP2
SM90EJ All Electric
SM TSseries
Supermaste SM4500r TP
logo